19-03-2024 15:00

Foredrag med Lennart Lajboschitz om at danne fællesskaber

I kan godt glæde jer til vores arrangement den 19. marts 2024 – for her kommer I til at møde Lennart, der kommer og taler om kunsten at danne gode inkluderende fællesskaber. Noget vi i Blixen Klub Hvidovre rigtig gerne vil lære af.

Lennart er iværksætter og social entreprenør. Han startede for mange år siden kæden af Tiger-butikker, som han siden har solgt for at kunne koncentrere sig om sit hjertebarn, at skabe rige sociale fællesskaber for mennesker – ikke en særlig gruppe af mennesker, men for os alle. Og det har han gjort ved at skabe en række sociale samlingssteder, først og mest kendt Folkehuset Absalon på Vesterbro, men også badehotellet Hornbækhus og Villa Strand i Hornbæk samt Kanalhuset i det gamle Søkvæsthus på Christianshavn.

– Sted: Strungesalen Risbjerggaard Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre

– Dato: Tirsdag den 19. marts 2024

– Tid: 15:00 – 17:00

– Pris: Kr. 20,00

– Traktement: Kaffe/the + kage kr. 30,00

– Tilmelding: Ved invitation

– Deadline: 14 dage før arrangement

Strungesalen Risbjerggaard

Hvidovrevej 241, Hvidovre, Danmark

Praktik

Blixen klub Hvidovre

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.

Google reCaptcha: Invalid site key.